CompanYoung lagde bunden

Grundigt analysearbejde er gået forud for afsendelse af tretrins-raketten i Ulsted

companyoung

Hvem vil vi gerne have som naboer? Og hvad skal der til, for at de er interesseret til at flytte til Ulsted? Vigtige spørgsmål som medievirksomheden CompanYoung har spurgt på vegne af borgerne i Ulsted.

– Vi er selv en ung virksomhed, der kender de unge og deres adfærd på de sociale og digitale medier. Med det kendskab har vi interviewet omkring 200 yngre mennesker i et område fra Sæby i nord til Støvring og Skørping i syd og Ø. Hurup i øst. Præcis den målgruppe, som Ulsted Samråd og Sparekassen Vendsyssels Fond, Ulsted er interesseret i at komme i kontakt med, forklarer salgsdirektør og medstifter af CompanYoung, Daniel Birkholm, der selv er født og opvokset i Ulsted og derfor har bragt både kompetence og hjerteblod ind i projektet.

25 kilometer

– Vi har lagt tilbuddene og mulighederne i Ulsted ud til målgruppen, og af undersøgelsen kan vi se, at de yngre børnefamilier i virkeligheden synes, at skolen og børnehaven er vigtige end eksempelvis infrastrukturen eller hvor tit bussen kører. Hertil kommer naturligvis, at afstanden til Aalborgs centrum og til uddannelsesinstitutioner eller arbejdspladser bare er 25 kilometer.

Professionel film

– Næste skridt bliver at fortælle endnu bredere om »Ulsted – Noget at byde på«. Vi skal endnu mere ud på de sociale medier som Facebook og Instagram. Vi skal have de unge i Ulsted til at poste billeder og positive og sjove opslag om byen, og når der lørdag den 20. juni holdes den traditionelle byfest, Ulsted Event, er vi klar med et professionelt kamerahold, der skal optage en imagefilm om Ulsted, fortæller Daniel Birkholm.

Af Niels Henriksen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Metropolic's nyhedsbrev her.
Fill out my online form.